Werkwijze

Wij zijn strategisch ontwerpers voor gebieden in beweging. Onze aanpak is maatwerk. We bekijken ieder vraagstuk vanuit zijn eigen invalshoek. We zijn creatief, durven buiten de kaders te denken én geven inhoud op een unieke manier vorm. Open, slim en impactvol: dat is hoe opdrachtgevers en partners onze werkwijze samenvatten.

onze
werkwijze

Open

Open

Ieder gebied heeft een eigen karakter en vraagt om een unieke aanpak. Wij leggen daarom nooit blauwdrukken op. We luisteren goed naar de wensen en ambities van bestuurders, beleidsmakers en bewoners. Het benutten van lokale kennis is een belangrijke pijler voor ons. We zijn benaderbaar en stellen kritische vragen. Het afpellen van een vraagstuk is immers de eerste stap naar een goede oplossing.

Slim

Slim

Zodra we weten wat de belangen zijn van de bewoners, ondernemers en bestuurders, kunnen we koers bepalen. Ter inspiratie brengen we eerst de mogelijkheden in beeld. Daar koppelen we vervolgens de effecten aan: dit zijn gespreksstarters die leiden tot een waardevolle dialoog. Door inhoud slim te combineren met maatschappelijk belang, kan iedereen meedenken over de toekomst. Dit zetten we met elkaar om in een inspirerend, duurzaam plan. 

Impactvol

Impactvol

Met onze aanpak realiseren we plannen die écht werken. Doordat onze plannen in samenspraak tot stand komen, zijn alle betrokkenen ambassadeurs van het idee. Keuzes zijn hierdoor navolgbaar en transparant. Bestuurders, beleidsmakers en bewoners hebben een duurzaam, toekomstbestendig plan in handen waar zij daadwerkelijk iets aan hebben. Met elkaar is de beweging ingezet. En dan lonkt de toekomst.